sábado, 29 de enero de 2011

Benvinguts al nou espai de Lurdes Prims, Alcadessa de Vallromanes

Lurdes Prims, Alcaldessa de Vallromanes

Amb l'arribada d'aquest any 2011, iVall s'apunta a la comunicació 2.0. Des d'aquí us oferim un espai on expressar la vostra opinió, els vostres dubtes que tingueu i informar-vos de les últimes notícies que afectin al poble de Vallromanes. L'Alcaldessa, Lurdes Prims, us dóna la benvinguda i us anima a participar diàriament en aquest blog del seu partit polític Independents de Vallromanes. Cada setmana s'actualitzarà la pàgina perquè estigueu informats de tot el que vagi succeint a la nostra població. Benvinguts a aquest nou espai d'iVall.

5 comentarios:

  1. Lurdes, t’agrairia que aquest escrit que ha fet un veí de Vallromanes que es fes public, doncs es una resposta que aquest veí ha fet al senyor David Ricart en el seu faccebox i per raon evidents, pel seu contingut, el senyor Ricart ho amaga.



    “David, amb tots els meus respectes, em sembla que la situació t’ha superat i t’ha confós definitivament. Sentit crític tenim tots, i esta be criticar constructivament, però no es necessari fer un anunci com aquest per avançar. Per avançar l... ...’únic que se han de tenir son ganes de fer coses sense faltar a ningú. Es trist anar de víctima i al•legar que no et deixen fer coses sense analitzar perquè. Ningú que viu a Vallromanes es conformista per això viu aquí, però quan jo venia a Vallromanes de petit, (tu encara no havies nascut) no teníem res, ni camp de Golf, ni urbanitzacions, ni farmàcies, ni metges i quasi ni carrers, però era el nostre poble, i a mi en particular em desagrada que gent que molt probablement fa nomes 10 o 15 anys ni coneixien Vallromanes, facin un anunci criticant coses (que s’han pogut fet millor o pitjor) d’el meu poble. Tu saps que jo soc el primer que he dit que les coses es podrien haver fet d’altre forma, però mai se me hauria acudit fer un anunci per posar en “calzes” al meu poble, perquè Vallromanes es el meu poble, el del meu pare, el del meu avi i de molta mes gent igual de respectable. ¿Que vols dir que el casal es petit? ¿Es petit potser el Sant Jordi per BCN? ¿cal dir que tenim urbanitzacions per acabar? Tothom te coses per acabar i molts altres en tenen encara mes per començar. ¿cal dir que els joves no tenen espai? No diguis chuminades David, tenen 500 Hectàrees de bosc per passejar i anar d’excursió, tenen un casal per prendre una Coca-Cola, visionar pelis, contactar amb a Internet, tenen una piscina per gaudir al estiu, multitud de carrers per anar en bici, parcs per jugar ¿que falten coses? d’acord, però et recordo que nosaltres no teníem res d’això i no tenim cap trauma, es mes, probablement contra mes coses tinguin, abans es cansaran del poble. ¿Que les antigues escoles cauran? Amb el temps es probable, però trobo que no es necessari dir-ho en un anunci. A veure si ara les antigues escoles son la màxima al poble.........Mira David, el nostre poble ha de ser com un fill per cada un de nosaltres, l’hem de protegir i hem d’intentar no parlar malament de ell cara els demes, es mes, si te algun defecte intentar amagar-ho perquè de lo contrari serem el “hazme reir” de la comarca, igual que quan antigament es muntaven aquells SHOWS al plens d'el ajuntament per part de la oposició. Si creus que per donar protagonisme a les institucions del poble criticant a l’hora al propi poble tindràs mes acceptació (políticament parlant), em sembla que potser t’estàs equivocant ¿no?. Salutacions”


    Hi ha molta gent de Vallromanes, que pensem com aquest veí. La llàstima que no ho fem públic.

    ResponderEliminar
  2. Que s’entèn quan es diu “Estimo Vallromanes”, “vull el millor per Vallromanes” . Cada cop qu ho sento, no puc evitar preguntar-me que si ho diuen de cor. Serà veritat? Pot una persona que fa poc que viu a Vallromanes estimar-la tant? O serà que ho veu com un negoci?. Entenc que una persona que viu desde sempre en aquest poble tingui aquest sentiment, que tingui els seus records i el seu carinyo per aquest poble tant meravallòs. Pero que passa amb aquesta gent que prelongan tant els seus sentiments? Són sincers? Poden ser sincers, quan fa poc eran d’un altre poble? Allà també tenien els mateixos sentiments? Que va passar, els va sortir “el tiro per la culata” i va deixar de ser el seu poble estimat i van anar a buscar un altre?.
    Estimar un poble, vol dir: Alegrar-se per les millores que es fan encara que tu no hagis participat en el proyecte; per les coses bones que passan encara que tu no siguis el protoganista; no posar entrebancs; ajudar encara que la idea no sigui teva..
    Aixó nomès ho pot fer una persona que estima de veritat Vallromanes, i que pensi que Vallromanes és únic.


    Lurdes, moltes felicitats!!! Espero que segueixis governan Vallromanes con fins ara, quatre anys mes.

    ResponderEliminar
  3. Moltes gràcies per aquest comentaris tant positius i amables. No és habitual rebre aquests tipus de notes. Gràcies tambè per publicar l'escrit amb el que penso ens identifiquem molta població de Vallromanes.

    ResponderEliminar
  4. Lurdes, vol sque et digui un problema que tens? Es que no difons aquests comentaris i alguns més. En canvi ells, van de sabaritants per la vida.
    Seria un horror pels Vallromanis que aquesta gent puguési arribar un dia governar Vallromanes.

    ResponderEliminar
  5. Realment, no sé si es un problema meu, potser sí, però el que no faré es canviar el meu estil per fer el que els altres fan i no m'agrada. Per això cada dia estic més convençuda de que "no es igual qui governi".

    ResponderEliminar