miércoles, 4 de mayo de 2011

Digue'm agosarat

Tinc un llibre a casa que porta aquest títol.

Es de l’Andreu Buenafuente, el conegut humorista i el vaig comprar pel Sant Jordi de 2002, ja fa nou anys. Es un recull del seus monòlegs i a vegades l’agafo per rellegir-ne un parell.

Aquest Sant Jordi he comprat tres llibres més i a la bústia de casa, n'he trobat un altre.

Ves per on és com el del Buenafuente. No, no és d’humor. Ho dic per que també és un compendi de coses que ja estan dites.

Es fàcil fer un llibre copiant quelcom ja dit.

Ho se perquè de tant en tant em miro les pagines web que es fan a Vallromanes. Tot i que els articles del llibre són repeticions dels webs, he mirat el llibre per sobre. Està be dir que tenir un camp de futbol al mig del poble és un luxe (05.02.09), voler un Casal més gran (12.03.07) i queixar-se del possible augment de població i tornar al “verd, petit i tranquil” (16.03.07). Com tothom sap, el poble ja era verd, petit i tranquil abans de venir els que no varem néixer aquí.

Però el que més m’ha agradat llegir és el del dia 10.03.07 en que es demana un acord de pau o un pacte de no agressió.

Va ser abans de les eleccions del 2007. Espero que encara estigui en vigor i no hagi caducat. La política per nosaltres a iVall s’ha d’entendre dintre de les normes establertes, ens agradin o no. Si no ens agraden lluitarem per canviar-les.
 
Tornant al llibre, el que no se és si és barato editar un llibre i després regalar-lo, casualment a pocs dies de les eleccions municipals.

Per Carles Ortiz, President d'iVall 

No hay comentarios:

Publicar un comentario