viernes, 13 de mayo de 2011

Discurs presentació candidatura iVall 2011, per Lurdes Prims

Bona nit i benvinguts a tots els que avui ens acompanyeu aquí a la plaça del poble, és una nit fresqueta i per això, encara us agraeixo més l’esforç d’acompanyar-nos.
Arriben les eleccions i és el moment de formar equips  amb persones que tinguin inquietuds i idees properes entre elles. El partit Independents de Vallromanes ha unit a homes i dones que creuen que poden fer molt pel nostre poble amb la seva experiència, el seu tarannà i el seu esperit de superació davant dels reptes.

Ens presentem davant de tots els electors i electores de Vallromanes per tornar una altra vegada, si s’escau, a gestionar el dia a dia d’aquest poble i, malgrat que sabem que son temps difícils, és ara, més que mai, quan hem de demostrar que ho podem fer bé. Ens acompanya el nostre bagatge, la nostra experiència en la política municipal i el posem al servei de tots vosaltres, de tot el poble de Vallromanes.

Com molts de vosaltres ja sabeu, em presento per segona vegada a la reelecció com a Alcaldessa de Vallromanes. Em presento  amb el mateix compromís,  amb la mateixa força, amb la mateixa il·lusió i amb la mateixa coherència que fa 8 anys, dels quals 6 anys he treballat com a regidora i 2 anys m’han permès poder ser la vostra alcaldessa,  amb l’honor i l’orgull de presidir un mandat difícil, però ple de fites i de realitzacions aconseguides.  
Treballs aconseguits, que no he fet sola, darrera hi ha tot un equip de persones que m’han donat l’ajuda, l’empenta i la força necessària per aconseguir-ho. Molts d’ells ja els coneixeu, ja hem estat junts en aquesta legislatura que ara acaba, però d’altres és la primera vegada que m’acompanyen i estan carregats d’il·lusió, de compromís i de responsabilitat, per tirar endavant aquest nou projecte, perquè Vallromanes hi surti guanyant.
A continuació us els presentaré, un a un, totes les persones que m’acompanyen a la llista, 

La número 2 és Mª Antònia Camps, ja la coneixeu, és regidora de Sanitat i Benestar Social, de la nostra Gent Gran, mai les persones de Vallromanes s’havien sentit tant ateses en temes de serveis socials i de sanitat, com en aquests ultims 4 anys.  La Toni és diplomada en infermeria, fa 7 anys que viu a l’urbanització de Torre Tavernera, i segueix amb inquietuds molt positives per millorar la nostra població.

El número 3 és Albert Jubierre, viu al costat del Casal, ha estiuejat des de sempre a Vallromanes i actualment ja és la seva residencia. És llicenciat amb enginyeria, i treballa com a técnic en Tractaments d’aigua.

El número 4 és Juan José Romo, viu al costat de les piscines, en els anys que fa  que viu a Vallromanes, s’ha involucrat molt a la vida associativa, essent president de l’Associació de Mares i Pares de l’escola Tres Pins, actualment treballa com a consultor de Recursos Humans.

Al número 5 hi tenim a la Rosa Marín, la coneixíem per haver portat i dinamitzat el Bar de l’antic Casal, però des de fa uns anys que està a la Comissió de Festes, a la Junta de la Gent Gran,  amb la Petanca i sempre la tenim al nostre costat quan la necessitem. Fins fa poc ha treballat a una empresa d’administrativa comptable i actualment està jubilada.

El número 6 és Carles Ortiz, va ser regidor en aquesta legislatura, per motius professionals va haber de deixar-ho, actualment és el President del Partit. Viu a Mas Morera, professionalment és tècnic de logística d’una empresa de bricolatge.

El número 7 és Jordi Ribera, viu al Centre del Poble, molt involucrat amb l’esport i els joves i professionalment és director comercial d’una empresa d’embalatge publicitari.

Al número 8, hi tenim a Marta Illescas, es el primer nou fijatge en nombrar aquesta nit, fa molts anys que viu a Vallromanes, de petita la veiem al bar que els seus pares tenien al Casal, actualment ja és mare de dues nenes, molt involucrada a la vida associativa del poble i tambè forma part de la comissió de festes. Benvinguda Marta.
El següent, el 9 és el Jordi Alburquerque, tambè es un nou fijatge, el més jove. És nascut a Barcelona, fa 25 anys i viu a Vallromanes des den fa 4. En Jordi és llicenciat en Periodisme, alhora que també està relacionat amb el món de l’esport com a representant de futbolistes (Agent Fifa). Es un apassionat de Vallromanes, ens ajudarà a aglutinar i recollir les necessitats del jovent amb l’idea que hi hagi una major participació dels joves en la vida i desenvolupament de Vallromanes. Lidemanria que com al més jove, digués unes paraules.
 
La número 10, és la Pilar Sánchez, Tambè es la primera vegada que forma part de la llista d’Independents de Vallromanes. Es mestressa de casa. En els pocs anys, 6 que viu a Vallromanes, la coneixem moltíssim, molt vinculada  amb  l’àmbit cultural, cuida els nens i nenes de les famílies que li requereixen, una dona molt il·lusionada  amb tot el que fa i molt responsable.
El número 11 és Joan Locubiche, cassat  amb Lurdes duran, viu a Mas Miquel i és director comercial d’una empresa de material elèctric.
La número 12 és la Grisel·la Masdeu, tambè és nova al grup, és Interiorista, li agrada viure a Vallromanes. Va estudiar disseny de moda i té una empresa d’hostesses i organització d’events, l’empresa està domiciliada a Vallromanes.
El número 13 és Lluís Sánchez, no es troba avui aquí, per estar de viatge, viu a l’urbanització de Can Galvany i és enginyer industrial.
Al número 14 tenim al Xavi Presa a banda de ser el meu marit, tambè va ser sigut regidor, a l’any 1.999, és l’actual director del Grup de Teatre Xerrameca, tambè és membre de l’ass. de Fotografia, i professionalment treballa a la banca.
El número 15 és Mª Àngels Schilt viu des de sempre a Vallromanes, vinculada a la vida associativa del poble i és responsable d’una Agència de viatges.
Al 16 hi tenim el Joaquim Masdeu, també es nou a la llista, fa 7 anys que viu a Vallromanes, va activar la Petanca a Vallromanes i actualment n’és el President. 
Per últim, Tanca la Llista Eduardo Pou, sempre ha viscut a Vallromanes i és tècnic de turisme. 
Moltes gràcies a tots per acompanyar-me en aquest projecte!
Estic molt satisfeta per haver aconseguit un equip de persones il·lusionades per treballar per un poble més proper i millor. Estimem el poble i tots vivim a Vallromanes. 
SOM INDEPENDENTS, SOM GENT COMPETENT I  AMB EXPERIÈNCIA PER GOVERNAR  AMB HONESTEDAT I TRANSPARÈNCIA.
Moltes gràcies a tots i a totes i ara us convido a que llegiu detingudament cada una de les propostes que presentem al nostre Programa Electoral, veureu que es un conjunt de propostes i de compromisos, compromisos reals, compromisos exigibles perque estan pensat per ser ralitzats.
Gràcies per venir i continuem la festa  amb un petit refrigeri, un brindis i acompanyats  amb la música dixiland!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario