viernes, 20 de mayo de 2011

Seguirem apostant per una sanitat de qualitat, especialment per a la gent gran:

-       Promourem hàbits saludables. Reforçarem i ampliarem els programes per una vida més saludable amb tallers, xerrades i accions de prevenció, tot això amb la col·laboració del personal del centre sanitari (exemple píndola del dia després), i promourem hàbits saludables amb l’alimentació i l’exercici físic.

-       Treballarem conjuntament amb el CatSalut. L’ajuntament s’ha de convertir en el portaveu de les necessitats de salut de la població de Vallromanes, haurà de reivindicar les seves necessitats i explicar el seus neguits amb una sola finalitat: augmentar i cobrir les necessitats de la nostra població.

-       Atorgarem ajuts per vacunes. Ajudarem a adquirir les vacunes que no estan disponibles en el catàleg de la Seguretat Social, per exemple: vacuna del Papil·loma Humà.

-       Continuarem amb el banc de material, fent difusió per tal que totes aquelles persones que tinguin un aparell ortopèdic tipus crosses, caminadors, cadira de rodes, matalàs d’aigua...i no l’utilitzin, en faci donació i nosaltres ho deixarem gratuïtament a totes aquelles persones que ho sol·licitin.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario